QSM TRAININGSAANBOD

Bij QSM kan ingeschreven worden voor de Voetbalschool en de Small Group Training (SGT)

De basis ligt in de QSM Voetbalschool voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar. Er wordt één keer per week gedurende een uur getraind.

Er wordt gewerkt met een zogenaamde strippenkaart voor 10 trainingen ter waarde van € 150,-

De kinderen worden op leeftijd en niveau ingedeeld. In die selectie wordt gewerkt aan alle aspecten van het voetballen om zo de techniek en het spelbegrip te verbeteren. Kinderen die een goede ontwikkeling doormaken kunnen dan later eventueel doorstromen naar de SGT.

Bij de Small Group Training zijn talenten doorgestroomd uit de QSM Voetbalschool

De SGT is bij QSM voor het eerst in 2020 geïntroduceerd. De training is speciaal voor kinderen die in een kleinere groep intensiever en met extra aandacht kunnen ontwikkelen en zo dus het beste resultaat kunnen behalen.

In kleine groepjes van 4-6 kinderen wordt er gewerkt aan alle aspecten van het voetballen om zo de techniek en het spelbegrip te verbeteren. Aan de hand van het aantal aanmeldingen zal gekeken worden hoeveel SGT er gegeven worden.

Er wordt één keer per week op de zondag gedurende een uur getraind, de kosten bedragen € 25,- per training, maandelijks achteraf betalen.

Het is geen verplichting, we wijzen u op de mogelijkheid dat via onze website een kledingpakket van Robey Sportswear kan worden aangeschaft. (sweater, lange broek, shirt, korte broek en sokken).

QSM Webshop

Shop de leukste producten in onze webshop: