Quality Sports and Management

Over ons

Keep working even when no one is watching

Over ons

Quality Sports and Management

Bij QSM geven wij voetbaltraining aan jongeren vanaf 5 jaar. Met een team van enthousiaste trainers, allemaal met minimaal een KNVB TCIII / UEFA C diploma of afgeronde pupillentrainer cursus, richten we ons op de groei van jonge talenten, zowel individueel als in teamverband.

Maatschappelijke projecten

In opdracht van de Gemeente Papendrecht geeft QSM invulling aan het project Stapjefitter.

Stapjefitter is een goed onderbouwde en erkende interventie. Stapjefitter is bedoeld voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, die langdurig werkloos zijn. Stapjefitter draagt bij aan de zes factoren van positieve gezondheid: zingeving, kwaliteit van leven, lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, dagelijks functioneren en sociaal-maatschappelijk welbevinden.

Naar een hoger niveau

Quality Sports and Management

Met persoonlijke benadering van de trainers zorgen we voor maximale ontwikkeling op alle aspecten van het voetballen: technische-, tactische en persoonlijke vaardigheden. We zorgen hierbij dat plezier de basis is. Want, een kind dat plezier heeft in het voetballen, leert en ontwikkelt zich namelijk het snelst!

QSM levert talenten af

Door de intensieve en kwalitatieve training op de QSM Voetbalschool en de Small Group Trainingen zijn wij erin geslaagd een aantal talenten te laten doorstromen naar BVO jeugdopleidingen van SC Feyenoord, Excelsior Rotterdam en Sparta Rotterdam.

Het aanbod voor voetbaltraining

Bij QSM kun je veel kanten op! Wij bieden diverse trainingen aan per leeftijdscategorie. Kies bijvoorbeeld voor onze techniek training, om zowel de techniek als het spelbegrip te verbeteren:

9 tot 12 jaar

Voetbalschool

9 tot 12 jaar

Small Group Training

Vanaf 8 jaar

Privétraining

Alle leeftijden

Toernooien

In onze voetbaltrainingen wordt er iedere sessie gewerkt aan alle aspecten van het voetballen om zo de techniek en het spelbegrip te verbeteren. Bekijk hier heel het aanbod van QSM Quality Sports & Management.

Doe ook mee!

Practice makes perfect

Schrijf je meteen in!

0
Jaar actief
0
Getrainde voetballers
0
Teams
0
Trainers