Quality Sports & Management

Trainers

Ontmoet onze trainers

Maak kennis met..

Mark Schreurs – Jeugdtrainer bij VV Papendrecht

‘’Spelers beter maken en plezier geven in het voetballen. Ik wil de kinderen vooral de technische vaardigheden aanleren zoals de aannamen en passeer bewegingen.”

Ik ben 25 jaar en werk in het dagelijks leven als begeleider/coach bij ASVZ. Dit is een instelling voor mensen met een beperking. Ik werk daar met kinderen. Ook ben ik cruijff coach van de gemeente Papendrecht waarbij ik in mijn rol activiteiten organiseer voor de jeugd.

Zelf heb ik altijd gevoetbald in de jeugd selectieteams, maar door blessures heb ik besloten om me helemaal te focussen op training geven.

Ik ben trainer geworden op mijn 14e bij de F-pupillen van VV Papendrecht. Ik vond dit zo leuk dat ik mijn KNVB TCIII / UEFA C en TCII/UEFA C diploma’s heb gehaald. Ik geef nu al 11 jaar training waarbij ik trainer ben geweest bij verschillende jeugdelftallen. Momenteel ben ik trainer van VV Papendrecht 13-1.

Hawar Mouhiddine – selectietrainer bij VV DHV

Als trainer krijg ik veel energie als ik zie dat mensen zich ontwikkelen. Het leveren van een mooie bijdrage aan deze ontwikkeling vind ik erg leuk aan het zijn van een trainer.”

Ik ben 33 jaar en in het dagelijks leven werk ik bij het leerwerkloket Drechtsteden. Dit is een loket waar mensen terecht kunnen die vragen hebben over alles wat met leren en werken te maken heeft.

Het leek mij altijd al leuk om trainer te worden en dus heb ik mijn KNVB TCIII / UEFA C diploma gehaald. Daarna ben ik begonnen met training geven bij VV DHV JO19-1 en momenteel ben ik trainer bij VV DHV 2.

Ik vind het belangrijk dat kinderen plezier hebben en met een glimlach op het veld staan. Daarnaast moeten ze vooral niet bang zijn om fouten te maken, want daar leer je van! Dat is ook waar ik kinderen graag bij wil helpen.

Quality Sports & Management

Bij QSM geven wij voetbaltraining aan jongeren vanaf 5 jaar.

Met een team van enthousiaste trainers, allemaal met minimaal een TC3 diploma of afgeronde pupillentrainer cursus, richten we ons op de groei van jonge talenten, zowel individueel als in teamverband.

  • Beheers het spel
    Dat doe je met functionele techniektraining. Voor starters en gevorderden.

  • Maximale ontwikkeling
    Met persoonlijke benadering van de trainers zorgen we voor maximale ontwikkeling op alle aspecten van het voetballen!

  • Individuele trainingen
    Voor kinderen die intensievere en meer specifieke aspecten van het voetbal willen leren.

Doe ook mee!

Practice makes perfect

Schrijf je meteen in!

0
Jaar actief
0
Getrainde voetballers
0
Teams
0
Trainers